Week in pictures vol. 65

by - 8:31:00


 Krásné pondělí, druhá adventní neděle je za námi a Vánoce už opravdu blízko !!! Já zatím ještě nemám ani polovinu dárků nakoupeno, ale opět jsem nakupovala pro sebe, hrůza !!!
Každopádně jsem stihla zajít tento týden i do kina na vánoční film a na příjemné posezení s kamarádkami. Jinak mám práce nad hlavu, ale pozitivní na tom je, že můžu pracovat skoro odkudkoliv, takže si pracovní den zpříjemním třeba někde v kavárně nebo dobrou snídaní. Co jsem taky rozhodně nemohla vynechat byla otevíračka druhé prodejny u nás - Forever 21 ! V neděli jsem ale už cítila pořádnou únavu a tak jsem si užila dlouhý spánek a lenošila jsem jen doma...Vylezla jsem jen do fitka a hned zpět, dokonce jsem poprvé vynechala Bloges Market, na který jsem plánovala jít, ale nákupu pro mě už bylo víc než dost, takže ted' už chci nakupovat jen dárky pro ostatní..! Tak snad mi to vyjde.. =D


 Minulý týden začal mým svátkem a dostala jsem tenhle krásný hrneček se zeleným čajem, který piju každý den. Navíc vše laděné do mramoru, který miluju. =) K sehnání v PRIMARKU !


 Večer mě překvapil přítel, když jsem dorazila z práce a celá koupelna a byt byl ve svíčkách a čekalo na mě šampann'ské a ještě dárek. Ještě jsem pak zašli na mé oblíbené sépiové špagety do Pizzerie Palatino.
Takovýcho mikuláše nosím domů já ! =D

 Na snídani v Cacau na acay bowl a cappuccinu s Nemlékem.

 Pracovní schůzka ve Starbucksu a samozřejmě sezóna horké čokolády začala ! =)




 Nákup vánočních dárků a zastávka na vánoční nehty, takže po dlouhé době jsem se trošku odvázala. K vánocům prostě patří třpytky =D ! Jinak poznatek k shellacu, vždy když si dám matný lak, tak mi nehty vydrží mnohem déle. =)
Tentokrát jsem byla v nail lounge OC Chodov.


 Po dlouhé době zastávka v Epiq Café, kde jsem zasedla u dobré kávy k práci. =)





 Randíčko s holkama v Marina Ristorante, kde to všechny milujeme. Nádherný výhled, super prostředí, obsluha vždy vtipná a jídlo na jedničku !!

Páteční večer v kině na vánočním filmu - Matky na tahu. Skvělá komedie s Milou Kunis v hlavní roli. Film popisuje vztahy mezi matkou a dcerou a neuvěřitelně jsme se s přítelem zasmáli. Klasická oddychová vánoční komedie. =) Doporučuji !


No a v sobotu jsem si přivstala a jela jsem na otevíračku Forever 21 na Chodově. Přivstala jsem si protože, prvních 500 příchozích získalo 50% slevu na celý nákup, a to se vyplatí !!! =D Na místo jsem dorazila hodinu a půl před otevíračkou a byla jsem úplně první v řádě, což jsem rozhodně nečekala, škoda, že úplně první neměl ještě nějaké větší výhody.. =D Naštěstí hodinu před otevíračkou už akce začala. Moderátorkou byla Zorka Hejdová a tak opravdu čekání v řadě nebylo vůbec nudné a uteklo to rychle. Nakoupila jsem opravdu bohatě, protože se to se slevou vyplatilo. Každopádně vám určitě nafotím zase velký haul, protože mám ze všech kousků velkou radost. =)

Jak už jsem psala v úvodu, v neděli jsem cítila velkou únavu a tak se mi nic nechtělo, nešla jsem ani na Bloges Market a to je už co říct ! Každopádně jsem musela do fitka, nejen cvičit, ale hlavně pracovně udělat fotky a videa pro jednu firmu, možná kdybych neměla tento úkol, tak bych se jen kvůli cvičení ani neodhodlala. =D 
Ale aspon' dobrý pocit, při té líné neděli.

Tak přeji opět krásný týden a pevné nervy při nakupování dárků v přeplněných obchod'ácích !

Vaše...





You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY