Chloé Café - New menu

by - 8:24:00

Krásný pátek, pokud mě pečlivě sledujete určitě už víte, že v Chloé Café se prodávají od včerejšího dne skvělé chutné a instafriendly novinky ! Protože pro Chloé Café spravuji instagram a fotím fotky, vím vše jako první a mohu se na přípravě nového menu i lehce podílet. No a ve finále mám ten nejobsáhlejší materiál. Tak jsem si řekla, že bych mohla o novinkách sepsat článek, at'to máte vše najednou pohromadě. =) Třeba vás tím navnadím k plánům na víkend !



 Chloé Café si nechalo vyrobit speciální šablony na míru ! Můžete mít Gucci kávu, XOXO kávu, kávu s palmou a tím to nekončí. Na ostatní nápisy a obrázky se zeptejte přímo v kavárně. =)



Dlouho jsem nezažila větší foodporn, než je právě marshmallow hot chocolate ! Kvalitní horká čokoláda nahoře s roztaveným maršmelounem ! Ve svetrové sezóně je to přeci povoleno ! =D




 A ted' ta nejvíc instafriendly novinka, kterou jsem navrhla já. Unicorn smoothie bowl je nejvíc roztomilá a fotogenická snídaně v Chloé. Jediný problém je, že je opravdu dost obtížná na přípravu a tak se její prodej stále zvažuje, nebo se bude dělat jen vyjímečně. Při plné kavárně dělat tuhle parádu není žádná sranda...=D






K výborným smoothie bowls nově do snídan'ového menu přibyly i ovesné kaše. Doporučuji čokoládovou variantu, je mnohem vláčnější než kokosová, která je z důvodu kokosu lehce sušší.



A konečně také něco slaného. Nově také výborné Poké bowl, které jsem si na konci tohoto léta zamilovala. Jsou dvě varianty - krevety a mango / Losos a avokádo. Já zatím zkusila jen s krevetami, příště určitě zkusím lososovou s avokádem.
Každý den bude v prodeji jen omezené množství, tak doražte včas at' vám ta vaše bowl neunikne.


 Vánoční perníkové latté má taky svoje kouzlo a určitě ve vás vykouzlí atmosféru Vánoc ! =)

Jahodová bílá čokoláda,  tato kombinace mluví sama za sebe. Tohle je taky neskutečná sladká slast ! Jahodová šlehačka navrchu, je třešničkou na dortu tohoto celého teplého drinku.


Ve středu proběhl event pro influencery k představení novinek. Každý si tu mohl vytvořit i svůj DIY cupcake. Jednou plánujeme takový event udělat i pro veřejnost. =)

No a mě ted' čeká ještě pár hodin práce a pak už letím na prodloužený víkend do Londýna, takže sledujte můj INSTAGRAM bude zase až moc aktivní.. =D


Mějte skvělý podzimní víkend.


Vaše....





You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY