Basic..Classic...Elegant

by - 12:11:00

TAM TA DA DÁÁÁÁÁÁ PÁTEK ! 
Hurá, rychle se blíží víkend a s ním i poslední příspěvek na blog v tomto týdnu. Vím, slibovala jsem haul, ale bude až příští týden, nestihla jsem vše dostatečně nafotit a shromáždit.
Dnes postuji jak jinak než outfit. Opět taková klasika - oblíbený camel kabát, který prostě nemá chybu a klasická kostkovaná šála, v těchto barvách ji má snad každý, to je prostě klasika. 
Pod vrstvami mám krásný top s volánkem a holými rameny, který díky mrazům zůstává schován a těší se, až se předvede na jaře v teplejším počasí. =D




Choker zakoupen v Tally Weijl ve větším balení s dalšími třemi a s přívěsky na kombinování, já zvolila elegantní perličku - 299,-kč celé balení.


Kotníkové boty s masivním podpatkem z h&m byla jasná volba a za ty prachy ? 
349,-kč ve slevách právě ted´!!!





Camel coat - Vinted (Mango) -1500,-kč. Mám ho už déle, ale v Mango ho prodávali díky velkému zájmu více sezon, takže nějaký takový určitě bude k sehnání. =)
Kostkovaná šála - Atmosphere ( PRIMARK ) - 6 Eur.
Kožený křivák - Second hand - (h&m) - 80,-kč.
Modrý proužkovaná halenka - Atmosphere ( PRIMARK ) 17 Eur.
Černá kabelka -  Vinted - 499,-kč Link na uživatelku here , podobná kabelka a prodej na iwannashoes.cz za 999,-kč.
Kneeripped džíny - ZARA - 799,-kč.

Tak si říkám, že poslední dobou oblékám stále takovou klasiku a chtělo by to rozseknout něčím nevšedním, tak snad budu mít náladu a nápad na nějaký zajímavý inspirující a nevšední outfit. =)
Ale je pravda, že v zimě je člověk opravdu dost omezený zimou a spíš myslím na to, abych venku nezmrzla, ikdyž, jak se říká, : Frajeřina nezebe... =D

Přeji vám krásný víkend. =)

Vaše....



You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY