Elegant with sporty sneakers

by - 12:06:00

Další post už dodržuji ve středu, stejně jako každý týden. Dnes je tím outfit post.
Jedna z mých nejoblíbenějších kombinací je elegance ve spojení se sportovním obutím.
Já opravdu ráda nosím podpatky, vím, že mé postavě lichotí, jsem vyšší a mé krátké kůlovité nohy na podpatcích vypadají štíhleji =D. Navíc při chození na podpatcích posilujeme a tvarujeme lýtka, bohužel puchýřům se naopak nevyhneme, ale jak se říká, pro krásu se občas musí trpět... =D
Výhodou ale je, že v posledních letech se stalo trendem kombinovat ten elegantní styl, kdy byste na první pohled obuli spíše nějaké podpatky, naopak s tím sportovním. Místo po podpatcích většinou sáhnete bud´ po Converskách, Adidaskách, Nikách a nebo po nějakých slip onech. =)

Samozřejmě v mém případě to neznamená, že podpatky už nenosím, to v žádném případě ! Dokonce si ted´chci většinu podpatků obměnit za nové a doplnit si botník. Jakmile bude zase o něco tepleji, určitě nějaké otevřené nebo šněrovací podpatky opět s radostí obuji.
Taky vždy, když jdu někam na večerní drink, do baru, nebo s holkami někam na párty, tak to zas naopak už nějakou dobu neobouvám nic jiného, než jen podpatky. =)
Myslím si, že je to stále potřeba to střídat. Například klukům se líbí holky v teniskách, ale naopak i ocení a jsou okouzlení, když si bezproblému vyjdeme i sebejistě v podpatcích.... No aspon´si to myslím a odvozuji to z vlastních zkušeností... =D








Náhrdelník - Accessorize - 199,-kč.







Klobouk - C&A - 299,-kč.
Křivák - Second hand ( h&m ) - 80,-kč.
Kabelka - Vinted - 499,-kč Link na uživatelku HERE.
Vesta - GATE - 299,-kč právě v prodeji !
Bílé kalhoty - Atmosphere ( PRIMARK ) - cca 12 Eur.
Boty - Converse All Star - Foot Locker - 1490,-kč ve slevě.

Tot´ vše pro dnešní outfitovou inspiraci.

Mějte fajn den. =)


Vaše...



You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY