Tips for a perfect dates

by - 12:04:00





Krásný pátek všem ! Po pravdě jsem dnes chtěla postovat oufit, měla jsem tři různé i nafocené, ale ani s jedním jsem nebyla spokojená a nemohla se rozhodnout, který dnes přidat.... Tak jsem přemýšlěla, o čem jiném bych vám tak mohla napsat...Myslím, že na mém blogu je přeoutfitováno a tak bude i zajímavé udělat změnu a dnes udělat post na trochu jiné téma..
Uvědomila jsem si, že jsem vlastně nikdy nenapsala článek, který by mohl zajímat i kluky a byl pro ně užitečný...
Určitě si všichni občas lámou hlavu s tím, kam vzít svojí milovanou polovičku na rande a nebo na nějakou větší událost/oslavu - narozeniny, výročí, úspěch atd.... Tak dnes bych vám chtěla dát pár svých tipů, které mi příjdou na takové události a nebo třeba jen na příjemná rande naprosto ideální. =)... Jsem člověk, který nedokáže sedět o víkendu nebo ve svém volnu doma a vždy se snažím vymýšlet nějaký program, také neodolám zajímavým místům a samozřejmě jídlu.. =D..Tak jsem vše nejzajímavější shrnula do dnešního článku a doufám, že pro vás bude přínosný a třeba pomůže i v plánech na nadcházející víkend... Kluci, zaručím se, že jakýmkoliv dnešním tipem byste svoji slečnu měli zaručeně okouzlit !

1. Vyhlídky



Vyhlídky kousek od Prahy jsou prostě klasika, kterou si zamiluje každá z nás... Takovým randíčkem rozhodně nic nezkazíte a poslední dobou je opravdu převyhlídkováno a je z čeho vybírat.. =) 



Pokud ale chcete své slečně doslova vyrazit dech... Na to je tady vyhlídka na hrad Karlštejn s bazénem a vířivkou.... K tomu koupit láhev sektu a budete jako ten nereálný kluk z filmu ! 
Tohle krásné místo je Hotel Karlštejn, pokud byste tady chtěli strávit randíčko, nemusíte být hoteloví hosté a v bazénu nebo výřívce s výhledem můžete strávit celý den za 300,-kč na osobu. 


2. Restaurace

Jít na jídlo je taková klasika a tak jsem vybrala pár podniků, které nejsou úplně obvyklé a určitě nadchnou každou z nás. =)



Running sushi v této době není nic neobvyklého a je to skvělá příležitost na delší povídání si a taky přežrání se do prasknutí.. =D Když už na něj ale půjdete, doporučuji zajít do OC Chodov, kde je největší výběr a k tomu ještě velká čokoládová fontána a pokud vaše holka právě není na dietě, tak jí to rozhodně potěší...Čokoládu snad miluje úplně každý ne ?! =)



Romantika na lodi ? To je Marina Ristorante s výhledem na Vltavu a na Prahu. Skvělé místo na romantický oběd či večeři. Tohle místo okouzlí každou ženu v jakémkoliv věku !













Praha je prostě sama o sobě romantická a překrásná.. Jídlo si můžete vychutnat s výhledem hned an několika místech a my se naprosto roztečeme...
Z mých vlastních zkušeností :
Žižkovská věž - Oblaca Restaurant

3. Večerní drink 

Když už do baru na drink, tak taky něco zajímavého, nepůjdete přeci na rande do přeplněného klasického klubu na Cuba libre...=D

Crystal bar , kde můžete slečně objednat drink třeba přímo do skleněného srdce a podobně. Tímhle taky rozhodně okouzlíte a nasbíráte plusové body. =D

4. U vody


V Praze je spoustu míst, kde si můžete za dobrého počasí sednout u vody. Náplavka už je moc přeplněná a profláklá, takže o té dnes mluvit nebudu. Co třeba střelecký ostrov a nebo skrytá soukromá mola na druhé straně od Žlutých lázní ? Bude vzrůšo, když se tam budete drát přes zamčený plot, ale pak budete mít krásné soukromí a romantiku, jen musíte doufat, že vás nikdo nevyhodí.. =D Udělat si piknik na soukromém mole ? To je prostě romantika jako blázen, stačí koupit láhev vína a pár dobrot a je to rozhodně lepší, než čekat fronty u stánků na náplavce...=)

5. Aktivní rande

Jednodenní aktivní randíčka.
V létě paddle board ? Na spoustě místech v Praze a nebo na Slapech a v okolí  si můžete paddle board půjčit za fajn peníze a zvládne to snad každý a na druhou stranu je to opět něco zajímavého a nového, pokud vaše přítelkyně neni paddle boardová závodnice.. =D  
No a v zimě je tolik možností kousek od Prahy, kde si můžete zalyžovat, tak jen do toho ! Nebudete přeci jen chodit do kina ! =D


6. Jednodenní rande za hranicemi


Pokud máte Prahu prochozenou křížem krážem a už vám dochází nápady.. Co si zajet na skok do Drážd´an ? Za 2 hod´ky tam jste a hned máte spoustu nových možností. =)



Hallstatt !!! Tak tohle je jednodenní randíčko jako vyšitý, dovedla bych si tu představit i zásnuby ! Tady si musíte přivstát, protože na tohle pohádkové místo se  jede tak cca 5 hodin, ale rozhodně to stojí za to a bohatě na tohle místo stačí jeden den a budete naprosto unešeni !!!

Místo jako Petřín, Orloj, Kampa, Karlův Most atd... Nebo aktivity jako šlapadla na Vltavě nezmińuji, jelikož je to prostě naprostá klasika, která je určitě moc fajn, ale je to první, co si vybavíte, když se řekne rande a napadne to zkrátka  každého... Snažila jsem se v článku zmínit místa, nebo zajímavé věci, které by vás třeba nenapadli hned a bude to pro vás přínosem a inspirací na vaše další společné rande. =)


Tak příjemný randíčkový víkend všem párům. =)


Vaše...















You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY