Not Only B&L Fashion bazar

by - 22:16:00









Vážně ? Z té malé myšlenky udělat blogerský fashion bazar vznikla taková velká akce ?
Sama tomu nemohu uvěřit, ale je to kvělý a doufám, že se vše povede podle našich představ !

Doražte tuto neděli 20.5. od 13:00 do Café B. Braun, kde se uskuteční 

Not Only B&L Fashion bazar !


Nejen, že si užijete fajn holčičí neděli, možná doplníte šatník o nějaké skvělé fashion kousky od blogerek, ale také zaplacením vstupu přispějete na dobrou věc ! Tím je nadace KlaPeto, které předáme výdělek ze vstupného !
Ne, to ještě není vše !!! Za to, že dorazíte a přispějete na dobrou věc, také dostanete lísteček do obří giveaway, kde máme ceny v hodnotě více než 85.000 kč !!!

Jak už jsem psala v úvodu, celá akce se uksuteční v nádherné kavárně Cafe B. Braun a mezi cenami se objeví právě i poukaz na snídani k nim. =)





Taky budou k zakoupení TOP 3 kousky ze šatníku Olgy Lounové !!!

Všechny tyto blogerky a influencerky budou na akci vyprodávat své šatníky a všechny tyto firmy podpořily akci a výhry od nich společně s welcome drinky a dobrotami na vás netrpělivě čekají !

Angie Sedláčková připravuje make up looky a hairstylecz zase skvělé účesy pro každého z vás, kdo bude chtít beauty koutek navštívit !

Nakoupit přímo na akci budete moci i nádhérné zboží od Love and story design a CzechWedding !

Celou akci bude fotit a natáčet Dáša Kollárová, která pro nás natočila i videopozvánku, která se moc povedla a my ji za to tímto moc děkujeme.

Hned u vstupu na vás budou čekat alko i nealko welcome drinky !!

Alkoholický z Tretters Gallery Spirits Shopu, který je naprosto sweet a instafriendly na vrchu s cukrovou vatou :

A nealkoholický melounovookurkový DoubleDutch, který si svou fresh chutí na 100% zamilujete !

A celá akce by přeci nemohla fungovat bez jídla a hlavně bez sladkého, takže pro vás budou připraveny i welcome dortíky :

 Od Elizebet official .


Také se budete moci nacpat zeleninovými Tretters chips a nebo si je donýst ve snackpack balení domů. =)



Celou akci vyzdobí a připraví krásnou fotostěnu mojeparty.cz



Taky na vás bude čekat květinový stánek od firmy Flower Box, kde si budete moci udělat vlastní kytičku a taky budete moci vyhrát poukázku na nákup u nich. =)

Pár výher, které na vás v obří giveaway také čekají :




























 A mnoho dalších !

Výhry postupně přidáváme na náš instagram @bl.bazar , tak to sledujte, at' vám nic neunikne ! Mimo to na našem instagramu už probíhá i soutěž ve spojení s Rowentou a soutěžit můžete až do nedělního rána !

Máme pro vás připravené i speciální slevové kódy ve spolupráci s několika firmami a dozvís'š se je, pokud nás budeš sledovat, tak to nepropásni ! =)

Že už je těch dárečků až až, tak my vám naložíme o to víc, pokud na naší FB události - Not Only B&L Fashion bazar  potvrdíte účast. Pak na vás budou u vstupu čekat další pytlíčky plné překvapení !!!


Myslím, že je vám jasné, že celá akce je připravená na mega instafriendly fotečky a s tím bude spojená i velká fotosoutěž !
Protože nám nějaké firmy nadělily opravdu luxusní dárečky, chceme aby jste se o ně snažili. Takže jsem pro vás připravily následující fotosoutěž : 



UUUFFF doufám, že jsem na nic nezapomněla..=D


Chtěla bych teda tímto poděkovat všem firmám, které naši akci podpoří a taky Café B. Braun za prostory, pohoštění a celkovou spolupráci na celé akci !


Největší díky patří mým užasným spoluorganizátorkám Lucce a Lucce, které jsou nejspolehlivější, nejzapálenější a nejvynalezávější osoby, na které jsem za poslední roky narazila a jsem št'astná, že jsem zrovna je, na pořádání akce oslovila, protože bez nich by to v životě tak velká a nápaditá akce nebyla !!!


Ted' už nezbývá nic jiného než aby vyšlo vše podle plánů, přišlo vás co nejvíce a akce se podařila !
Tak nám prosím držte palce !

Moc se na vás všechny těšíme !!!





Vaše.....






You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY