Budapešt' - Fotoreport

by - 9:04:00

 Huráááá !! Konečně jsem se dostala k tomu, abych vám napsala fotoreport z Budapešti, kam jsme s holkama jely na začátku prázdnin na dva dny. =) Budapešt' už zapisuji mezí svá oblíbená města a doufám, že ani tady jsem nebyla naposledy. Opět to nebyla žádná relax dovolená, byly jsme naopak úplně vyřízené, ale stihly jsme toho opět víc než dost !

 První bod a první co jsme v Budapešti viděly, byl tenhle překrásný výhled na celé město. Ze všech měst mám stejně vyhlídky ze všeho nejraději.







 Snídaně je základ a nám nikdy nestačí nic obyčejného. Takže jasná a poslední dobou nejvíce instagramová provařená snídan'ová volba je Vintage Garden plná růžových květů. Ještě když je člověk na girlstripu, kam jinam by jsme taky mohly jít ! Překvapivě i ceny v téhle kavárně nejsou vůbec velké ! Takže za nás chválíme. =)



 Procházka po překrásném městě a zastávka na drink. člověk neví kam se dívat dřív. Musíte vše vidět na vlastní oči, kdybych měla vše fotit, tak fot'ák nesundám z ruky !



 Na obědě na budapešt'tském ostrově, kde je fontána, obří park a spoustu podniků, které působí jako festivalové stánky ! Strašně se nám to líbilo a působilo to strašně uvolněně a přátelsky, Budapešt' prostě žije ! Na oběd jsme si vybraly to nejbarevnější místo, které jsme viděly ! HippieSland, jídlo tady nebyl žádný odvaz, ale atmosféra a prostředí bylo strašně fajn. =) Myslím, že na tomhle místě to o víkendu suprově žije !



 Zmrzlinu si neodpustíme na žádné letní dovolené a tahle byla opravdu skvělá ! Hisztérie Cremérie, pokud budete v Budapešti. =)






Přichází hřeb celé dovolené ! Noční plavba po rozsvícené Budapešti ! Taková nádhera a romantika, kterou jsem dlouho nezažila ! A víno na lodi v přepočtu jen za 50,-kč ! No to je sen =D , tohle opravdu stálo za to ! Pokud budete chtít jít také na takovou noční projížd'ku, je potřeba si udělat rezervaci nejpozději ten den ráno, jinak se nemáte šanci na lod' dostat !



Další den jsme navštíviy Tropicarium, které nám bylo doporučeno. Takové akvárium a žraloka takhle blízko jsem ještě nikdy neviděla, takže další ohromný zážitek. Cena za vstup také nebyla nijak vysoká. =)








 Co se v Budapešti opravdu nesmí vynechat jsou vyhlášené lázně ! Je to teda mraveniště, totálně přelidněno a všechny národnosti na jednom místě.... Moc příjemně jsem se z důvodu přeplněných prostorů a bazénů necítila. Kvůli těmto fotkám, jsme musely jít na hodně ukryté místo a vždy počkat, než někdo projde..=D Každopádně když si odmyslím ty lidi, tak jsou lázně neskutečně krásné místo ! Navštívit je zkrátka musíte, to je povinnost !



 Poslední rychlá procházka a kochání budapešt'tskou architekturou...

Sladká tečka na konec... A hurá domů !


Do Budapešti rozhodně musíte, překvapivě oproti jiným evropským městům není tolik drahá a také je poměrně blízko. Překrásné malebné město a v noci ultra romantické ! 


Tak kam příště ? 



Mějte krásný víkend !


Vaše....





You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY