Week In Pictures vol. 96

by - 8:02:00


 Tak já se pořád děsím podzimního upršeného počasí a ono se sice ochladilo, ale sluníčko se stále drží. Takže za mě podzimní dny zatím krásné...
Já opět minulý týden měla práce nad hlavu a tak nestíhám poctivě zásobovat blog a vytvářet kvalitní obsah, ale i tak s snažím vám alespon' nějakým způsoběm přispívat.
Dnešní week in pictures bude spíš ve znamení káviček i jídla, ale myslím, že vás nalákám na zajímavé sladké novinky v Praze !
Tak jdeme na to. =)


 V Chloé Café jsem minulý týden odstartovala jejich novou Choco charm ovesnou kaší a byla opravdu moc dobrá. Upřímně, na jejich bowls to nemá, ale pokud máte rádni k snídani teplou ovesnou kaši, tak určitě doporučuji tuhle čokoládovou. Opět chválím skvělé instafriendly zdobení !



 Tyhle Waf Waf foodporn novinky ještě sice zakoupit nejdou, ale brzy budou v nové zimní Waf nabídce ! Takže až na vás příjde chut' prasit, víte kam zajít..=D



 Slyšeli jste už o Selfie Coffee v Praze ? Vaši fotku převedou přes speciální tiskárnu na kávu ! Masakr co ! =D

 Zacvičit a zarelaxovat jsem si byla s mamkou v Centru Brumlovka, kde je to opravdu luxusní. Maximálně čisto, krásné vymakané stroje - každý má svou obrazovku na TV, YouTube nebo jakékoliv surfování po internetu a také tam je nové a krásnhé Wellness na střeše.

 Fotoreport z našeho ranního výletu na Tisou už jsem postovala v sobotu, pokud jste ještě neviděli, tak tady máte LINK.

 V sobotu dámská jízda na Burčákobraní na Karlštějně, tyhle podzimní akce mám tak ráda, když počasí přeje. Jo a černá zmrzlina ? Musela jsem ji vyzkoušet a byla opravdu skvělá, což jsem vůbec nečekala. Příchut' je kokosovočokoládová a kornout má stejnou chut' jako ten klasický. =)

 Nedělní rychlá snídaně - moje oblíbená čokoládová smoothie miska v Mondieu Praha.



 Jestli v Praze existují skvělé makronky, tak ty opravdu nejlepší mají v Mon Mon macaron ! Mohu jen doporučit, opravdu jsem neměla nikdy lepší a tak jsem koupila celou krabičku na dětskou oslavu, kam jsem měla v neděli s rodinu namířeno =)


Dětská rodinná oslava v plném proudu, poslední dobou mám tyhle rodinné oslavy čí dál tím raději, asi jsem dospěla...=D

Tak snad nám to slunce vydrží i tento týden. 

Mějte se skvěle !


Vaše....




You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY