TENISKOLOGY 2016

by - 12:03:00


Je to přesně týden, co se u nás konala tahle skvělá akce TENISKOLOGY 2016 . Byl to teprve druhý ročník, ale počítám, že se bude dost dlouho a úspěšně opakovat. Celá akce je pod taktovkou úspěšného Yemiho AD, kterého asi určitě znáte jako tanečníka a choreografa. Yemi se podle mě poslední léta hemží skvělými nápady a rychle stoupá vzhůru.
Jak už je poznat z názvu akce, jde hlavně o tenisky. Na týhle akci určitě najdete ty nejaktuálnější tenisky, limitky atd... Pokud jste milovníci tenisek, určitě na týhle akci nesmíte chybět. Troufám si říct, že pokud jste neměli nic důležitějšího, tak jste tam určitě i byli, protože tahle akce je skvěle propagovaná a musel o ní vědět snad uplně každý.
Krom výstavy a prodeje tenisek od světově známých značek, zde vždy probíhá taneční show od tanečníku z JAD Dance Company , taneční battles a koncerty. Mimo to i další akcičky, které uvidíte zaznamenané na fotkách v tomhle postu. =)





Takhle prezentoval svoje tenisky NIKE. Toho jednorožce opravdu vychytali ! Všichni se na něm přece museli vyfotit a já bych si ho nejradši odnesla domu do pokoje. =D

 Další skvělej nápad jak vystavit tenisky.

 Fotící koutek od časopisu JOY Czech Republic. Pokud jste si udělali fotku a postli ji na instagram s jejich hashtagem, tak se vám hned u nich vytiskla. Tohle je ted'snad an všech akcích, protože fotky, selfiečka a instagram má v týhle době a v tomhle světě skoro každý... Těhlech mašinek na okamžité vyvolání fotek krz instagram bylo na TENISKOLOGY hned několik. =)

 Růžovej kaktus od ODIVI =)


 U týhle světelný tyče má fotku taky každý druhý a tady taky probíhala soutěž od MAGENTOVASIT (T-Mobile) o designový sluchátka. Na místě jste taky mohli postnout fotku na insta a hned jste ji měli i v ruce vytištěnou, stejně jako jsem psala u fotky z koutku časopisu JOY.


 CocaCola tady měla taky stánek, samozřejmě ne s teniskama. =D Každý mohl nechat pracovat pouze a jenom svojí kreativitu a namalovat si vlastní skleněnou flašku od CocaColy. No skvělej nápad, každý se tam vyřádil. =)

 Koutek - pomaluj si tenisky a udělej bordel, asi takhle bych to popsala já =D. Tenhle koutek mi posloužil k tomu, abych přes celou zed' napsala odkaz na blog. No ještě abych toho nevyužila ne =D Propagace musí být všude. =D

PUMA by Rihanna. Podle mě nejlepší tenisky, které PUMA kdy udělala. Ještě aby ne, když jsou od Rihanny. Tyhle tenisky jsou zatím stále v mých snech.. =D


 Popsaná KENZO stěna...

 Ještě fotka z Magnetovasit koutku.

ODIVI jsou přeci všude ! A opět skvělé fashion kousky.

A můj nejoblíbenějši adidas originals na závěr s mega reprákama a štýlo fotka se musela vyfotit. =D

No už se těšim na příští ročník. Pokud se o týhle akci chcete dozvědět více informací, tak klik here =). Opravdu každý ročník stojí za to a já jsem vám určitě nesdělila všechno, tohle byl jen zlomek toho, co tam bylo. Letos se tam objevili i super interpreti - RYTMUS,  Majk Spirit.. a další..

Určitě to zčíhněte na webu a doufám, že příští rok nás tam bude zase o něco víc.

Hezký víkend.
Vaše...



You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY