Week in pictures vol. 28

by - 13:32:00


Ahoooj po víkendu už u několikátého week in pictures, už je dokonce 28 v řadě !!...
Minulý týden jsem měla práce nad hlavu a do pátečních odpoledních hodin jsem se vůbec nezastavila. Ale pak mě čekala odměna, odjezd  na hory za babičkou dědou a to byla pouze malá ochutnávka toho, co mě čeká v tomto týdnu.
A to se dozvíte na konci článku. =)


Byl Mezinárodní den žen... A tak jsem udělala radost sama sobě touhle božskou podprsenkou ze Stradivariusu . Ale přítel mě také překvapil a koupil mi jahody v krásném srdcovém obalu a víno, hned jsme víno vypili a jahody snědli.Takže tentokrát bez fotky.. =D


Iconiq Café opět sladce.
Sladký teplý drink s marshamllownama je sice spíš pro děti, ale musíte mi věřit, že já jsem mu nemohla odolat stejně jako ty děti.. =D
Růžové foukané těsto plněné šlehačkou a nahoře zdobené čokoládou a jahodami... to byla taky delikatesa.. Hlavně opravdu krásně fotogenické že ? =D

Ve Studio Floren se chystala tento týden svatba. No není to nádhera ?

Moet jsme s mamkou taky dostaly k MDŽ, ale ještě jsme ho neodbouchly, čekáme na nějakou příležitost. Alespon´ jsem vytvořila tématický víkendový flatlay. Kamenné podtácky s textem jsou z Nanu Nana, ty jsem musela k nám domů rozhodně pořídit. =)


Víkend na Šumavě !! mám štěstí, že tam bydlí babička s dědou, a to přímo u skiareálu SKI Kašperky. Není to sice žádné velké středisko, ale stačí to. =)
Na jednom z posledních českých sněhů, se sluncem, Aperolem a jen ve svetru. Prostě nádhera !!! Slunce a teplo na horách je nejvíc !





A za jakým účelem jsme tam hlavně jeli ? Protože můj děda tam pořádal lyžařský závod ,,po staru". To znamená - staré dřevěné lyže a celková výbava, včetně dobového outfitu. =D Já jsem se pro tento den stala pouze fotografem, ale dobově jsem se taky alespon´trochu oblékla, z toho co na mě zbylo. =D. Nezávodila jsem protože jsme už neměli dostatek dřevěných lyžích a fotograf se samozřejmě  hodil.
Připadala jsem si opravdu jako v minulosti. Všichni se perfektně dobově oblékli a celá akce se vydařila. =)

Pokud se někdy budete ubytovávat na Kašperských horách, doporučuji Nebespán boutique hotel a pokud tam budete jen projíždět a nebo na otočku, doporučuji alespon´ jejich restauraci/kavárnu. Mají výborné domácí limonády a nebeské zákusky. =)

V neděli jsem se brzo dopoledne vrátila zpět do Prahy a šla jsem si do třetice v tomto týdnu zaběhat a zacvičit ven do krásného slunečného počasí. =)

S Lukášem jsme vyrazili na running sushi a tentokrát do Sumo Sushi Černý most . Poprvé jsem měla i sladké sushi, chtěla jsem vám ho vyfotit, ale všem asi dost chutnalo, protože jsem na pásu stihla pouze dva kousky a hned jsem je samozřejmě snědla =D. Bylo opravdu výborné ! Banán obložený sushi rýží, na vrchu jahoda a čokoláda, no musím tohle sladké sushi dopátrat někde ve větším množství. =D =)

Odpoledne jsem vám konečně fotila beauty článek o vlasech, který postnu na blog do konce tohoto týdne. Dnes odpoledne mám vyjimečně volno, tak ještě nafotím haul. Máte se na co těšit, protože jsem zase dost nakupovala, ikdyž jsem psala, že nebudu....Klasika..no... Ale hauly vás podle všeho baví a mě taky, takže se moc těším, až vám vše ukážu. =)

Taky zítra odjíždím na dovolenou do Rakouska, takže vás čeká spoušt´ fotek =D ...A samozřejmě připravím další článek do složky Trips, at´máte další typ na lyžařskou dovolenou, snad to bude stát za to..=)

Přeji krásný týden !

Vaše....




You May Also Like

7 komentářů

  1. Vidím, krásně prožitý týden :-) Moc pěkný článek plný krásných fotek! Moc hezky fotíš :-) Ta podprsenka kterou sis udělala radost je skvělá. Moet šampaňské znám, ale čekalo mě obrovské zklamání.. :-/ Ale sushi - to miluju! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát =) Já měla lehké zklamání na Valentýna a ted´jsem na MDŽ ani tolik nečekala.. a zrovna proto jsem byla o to víc překvapená. =) Já se naučila to zklamání dávat najevo a ozvat se s tím... Ve finále je to lepší pro obě strany a chlap pak ví, jak příště udělat radost a ve finále stačí opravdu maličkost... =) Ale oni jsou všichni chlapi natvrdlí ! =D

      Vymazat
  2. Ten závod po staru je super :D Už se jen tak nevidí! A to lingerie ze Stradivariusu je super kousek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, byla to super akce !! Děkuji mooc =) Nejkrásnější lingerie, co jsem za poslední dobu viděla..=)

      Vymazat
  3. Ooo, ten retro závod je super! Virtuální pozdrav akčnímu dědovi :)

    OdpovědětVymazat

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY