Week in pictures vol. 53

by - 13:48:00

Krásný start do nového týdne všem a já se opět vracím k fotkám z toho minulého a že jich je !
Jelikož bude opravdu o čem u každé fotky psát, tak není potřeba protahovat úvod a jdeme rovnou na to. =)

Minulý týden jsem si opravdu pečlivě začala zapisovat do diáře. Mám novou práci a musím ted´ mít mnohem větší přehled, jelikož si vše plánuji sama a každý den je opravdu jiný. Konečně jsem dosáhla toho, co jsem vždy chtěla. Nestereotypní práce, každý den na jiném místě, práce z domova a taky vše v mých rukou a podle toho, jak si vše naplánuji. =) Diář ted´ nosím neustále u sebe a už si vyhlížím nějaký nový, který mi bude vyhovovat.




Pondělní dopoledne jsem nastartovala v novém bistru Lovely Day. Moc hezké a příjemné místo s tou nejúžasnější a milou obsluhou,co jsem kdy zažila. =)
Každopádně jsem si dala kávu, domácí limonádu a pak k obědu brokolicový krém, vše bylo perfektní. Určitě se tam plánuji zastavit i na snídani, ted´ bude určitě dost příležitostí, tak už se těším. 

Naprosto sladěné..=D


Konečně jsem se viděla s Lucinkou, která se akorát stala bakalářem a tak jsem to šli zapít a dát si lehkou večeři před otevíračkou nového konceptu fitka v Praze - John Reed Fitness, kam jsme byly pozvané. =)
Na skleničku Aperolu a na salát jsme si sedly do Café Level u OC Quadrio a moc nám chutnalo. =)

Na rychlé kafe jsme si sedly do Cross Café, které je přímo pod John Reed Fitness. Musím říct, že v Cross Café mají opravdu poctivě našlehanou pěnu na Capuccinu, to jsem dlouho nikde nezažila, takže přidávám plusové body. =) =D






John Reed Fitness  je úplně něco nového a rozhodně zajímavý koncept. Na otevíračce bylo spoustu známých osobností a živý raut. My jsme se s Luckou jen zatím podívaly, ale určitě se na tohle místo vydám se sportovními věcmi a i si zacvičím. Myslím, že stojí za to si sem rozhodně alespon´ jednou zajít a vyzkoušet si fitko v naprosto novém kabátu. =)


Ve středu jsem zašla na snídani do Národní kavárny, kterou jsem navštívila úplně poprvé. Je to hezké místo, i jsem si pochutnala, ale na snídaně v Praze mám určitě jiné favority. =)
Ve WafWaf jsem byla opět fotit a tentokrát opět nějaké novinky. Například nové burákové máslo Lucky Alvin si určitě zamilujete !



Skvělý holčičí večerní dýchánek ze zapadajícím sluncem na balkóně. Přesně to jsem ted´ potřebovala. =)
Šíleně dlouhou dobu jsem nebyla na running sushi, tak ted´ jsem konečně s kámoškou zašla a kam jinam, než do OC Chodov, kde mají i mou oblíbenou čokoládovou fontánu a podle mě i nejlepší výběr. =)



Co asi každý musel zaregistrovat, byly Dny Marianne, kterých jsem samozřejmě taky využila. Plánuji pro vás opět nafotit menší haul z nákupů a jakých slev jsem využila nejvíc. Takže během tohoto týdne se určitě na blogu dozvíte více info z nákupního šílenství Dnů Marianne.


Na nákupy jsem se rozhodně musela posílit kávou a postupně se i loučím s mou oblíbenou ledovou, protože opravdu venku přituhuje.

Chtěla jsem vám alespon´ prozradit, že nejvíce jsem využila slev do Nyxu a tohle všechno jsem pořídila. =) 

V milovaném Epiq Café jsem se snažila především zdravě. Děkuji za výborné smoothie, ze kterého jsem si pak v práci později udělala vlastní smoothie bowl.

K maminky svátku. =) Květiny vždy nejradši daruji i dostávám do růžova laděné.


První domácí acaibowl. Snažím se ted' jíst o trošku zdravěji a co nejmín' pečivo a sladké zákusky, co tak miluju. Potřebuji po prázdninách opravdu detox ! =D


Ještě před závodem, to jsem ještě netušila, jak budu za chvilku v kopcích trpět. =D

Závod Během Třebotovem pořádá už čtvrtým rokem moje sportovně založená maminka.=) Celkový výdělek z běhu se posílá na nadaci Dobrý Anděl. Je to závod jak pro děti, tak pro dospělé, kteří mohou běžet 5 nebo 10km v terénu Třebotovským lesem. Já jsem jako vždy běžela mých dostačujících 5 km a dala jsem s časem 29:4,5 s tím, že 1km se běží jen a pouze do strmého kopce v terénu. S výkonem jsem spokojená, ale ještě víc s tím, že opět výdělek z akce zasíláme na dobrou věc. =) 

Víkend jsem zakončila s rodinou a kamarádkou na burčákobraní v Radotíně a akce se rozjela tak moc, že jsme s Verčou ještě ve 4 ráno tancovaly doma na stole. Musíte tedy pochopit, že jsem pak celou neděli proležela doma v posteli.. =D

Doufám, že jste měli taky fajn víkend i přes nepřízen' počasí a užijte si i ten další. =)

Vaše...




You May Also Like

1 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY