Week in pictures vol. 62

by - 8:23:00


 Krásné pondělní ráno !!! Jaký byl váš minulý týden s prodlouženým víkendem ? Doufám, že jste se měli suprově. Já jsem minulý týden vůbec nestíhala a furt jsem někam spěchala a každý den jsem chodila domu nejdřív v 9 večer. Plánovala jsem, jak si užiji volný pátek v Drážd'anech, ale nakonec tam bylo nakupováni náročnější, než pracovní pondělí a o cestě ani nemluvím =D.... V sobotu jsem pracovala na Blogerce roku, takže jsem dorazila domu až o půlnoci a tak jsem si v neděli udělala odpočinkový den a skoro nic nedělala. Dokonce jsem ani fitko nestíhala a tak se to chystám v tomto týdnu pořádně napravit !!!

 V pondělí jsem si opět pochutnala v Epiq Café, protože jsem šla opět zaskočit za kamarádku na recepci, kde jsem dříve pracovala... Ovesnou kaši mám stejně nejradši vždy, když mi ji udělá někdo jiný, než já sama a zrovna v Epiqu ji mají opravdu výbornou a ještě když je s malinami, které patří mezi mé nejoblíbenější ovoce.




 Super večer jsem si užila ne přehlídce Noire Fashion, kde jsem byla s Klárkou - My Fashion Connection.  Na přehlídce se hlavně představovala nová kabelka Crystal. Upřímně musím říct, že první Noire kabelka mi nepřišla nijak moc originální nebo zajímavá, byla prostě jako klasická Michael Korska. Nová Crystal se mi ale opravdu moc líbí, ikdyž je menší a spíš se dá nosit jako takové psaníčko, tak je ale dražší.

Já jsem minulý týden nejedla snad nic jiného než thajské jídlo !!! Thajskou kuchyni miluju a dávám si ji celkem často, ale úplně poprvé jsem dostala Pad Thai naservírované v téhle vaječné omeletě... Znáte to někdo ??? No ale omeletu jsem ani nejedla, nebyla chut'ově ničím tolik výrazná a už se do mě opravdu nevešla !! 

Já prostě miluju ranní pracovní snídan'ové schůzky. Tentokrát opět v Home Kitchen. Tentokrát jsem měla lívance naservírované mnohem pohledněji než naposledy. Jsem asi magor, ale prostě pokud je jídlo hezky naservírované, tak i lépe chutná !! =D Opravdu mi na tom záleží a poslední dobou všechny podniky nejdříve kontroluji na instagramu na fotografiích od navštěvníků a pak teprve podniky navštěvuji.. Většinou mám už i podle fotek dopředu vybráno, co si dám...Máte to taky tak ? Prosím napiště, že jo !! =D


 Další krásné pracovní dopoledne, ale ani bych to tak nenazývala, když vás práce naplńuje a ještě ji můžete sdílet s kamarády. Zkrátka jsem potřebovala další hravé fotky na instagram Waf Waf a tak jsem zpříjemnila kamarádkám ráno snídaní a nafotila jsem je u toho...=D To je sen ne ?


 Volný pátek v Drážd'anech v PRIMARKU.  Ani nemám dost fotek, protože to bylo neuvěřitelné davové šílenství, ale to se prostě dalo čekat... Měla jsem pocit, že ten PRIMARK se všemi uvnitř odstřelím !!! Čekání ve frontě na garáže, než se uvolní místo a pak nekonečné prodírání se mezi oblečením v PRIMARKU, byl to vážně příšerné. Když už jsme tam ale dojeli, tak jsme nechtěli odjet s prázdnou, takže jsem přece jenom něco pořídila, ale nakupování opravdu po dlouhé době rozhodně příjemné nebylo !!!! Jediné štěstí bylo, že jsem se rozhodla vyrazit v pohodlné teplákovce... Další záchrana byla výborné sushi a studená limetová limonáda, to mě vzpružilo, ale stejně jsem neměla náladu obejít další oblíbené obchody. Takže další návšěva v prosinci, ale PRIMARK už tentokrát vynechám a rozhodla jsem se nakoupit většinu dárků v TK Maxxu, kde mají opravdu nádherné věci a když se prohrabete, tak najdete super značkové kousky za outletové ceny.

P.S. Pro všechny slečny a dámy, které si sebou na nákupy do Drážd'an vzali své mužíky. Akorát jste se pohádali, polovina páru se rozešla nebo podepsala rozvodové papíry a ještě chlapci a páni zabírali místo v obchodně a štvali tím další nakupující dívky, slečny a ženy. Příště si to prosím dobře rozmyslete, kvůli nám všem a vašim vztahům... ! Děkuji...


Samozřejmě pro vás chystám haul z PRIMARKU, tak zatím vás alespon' navnadím touto krásnou marble a rosegold dekorací, kterou jsem si udělala radost do budoucího bydlení. =)

 V sobotu se konala blogerka roku, kde jsem letos byla pracovně a oblékala s Klárkou - My Fashion Connection tanečníky z Jad dance company. Akci jsem viděla z úplně jiného úhlu a bylo to moc fajn a super zážitek. Jen mi klasicky chybělo činčání a příprava na akci a k tomu samozřejmě klasicky vybírání večerního outfitu, tak třeba příští rok. =)

Jak už jsem psala v úvodu, neděli jsem konečně chtěla mít odpočinkovou a tak jsem si užila dlouhý spánek, relax u televize a nicnedělání. Každopádně celodenní lenošení doma moc v oblibě nemám a tak jsem si aspon' užila takovou obědovečeři na running sushi... Bože sushi jsem se minulý týden doslova přejedla !!! Taky asi tušíte, že se konaly oslavy 10ti let Fashion arény, tak jsem tam odpoledne na kukačku zajela a musím říct, že žádná sláva, slevy a nákupy jsem tam zažila mnohem lepší, takže tentokrát jsem nic nepořídila ( zaplat' pan bůh !! =D )


Tak at' máte opět fajn týden i přes ten temný podzim !!!
Zpříjemn'ujte si ho alespon dobrou kávou a nákupy, to zabere vždycky. =)

Vaše....


                                                 



You May Also Like

1 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY