Week in pictures vol. 66

by - 0:36:00


 Krásný nový týden všem !!! To to letí ! Tento týden už je Štědrý den a já budu teprve dokupovat většinu Vánočních dárků. Minulý týden byl jeden z nejnáročnějších za poslední dobu a vážně jsem nevěděla, kde mi hlava stojí. Každý den jsem dorazila až pozdě večer a ani jsem nestihla zajít do fitka, což bych během vánočních pochutinkových večírků opravdu měla, takže už to frčím dnešním ránem napravit do John Reed Fitness. Každopádně v dnešním Week in pictures je i o poznání méně fotek, ale napravím to haulem, který jsem pri vás na tento týden nafotila. Každopádně pár úryvků z toho předešlého týdne právě nyní ! :

 Tohle opravdu nevypadá na náročný týden, ael bohužel je to jen jedna rychle zachycená fotografie antigravity pouzdra od značky Pockis, kterou jsem tvořila na jejich instagram a jedna z možností, jak se dá tento kryt bombově využit. Ve skutečnosti jsem se ale v průběhu rychlého mytí nastylizovala do pohodlné relaxační pózičky. =D


 Vánoční večírky právě započaly a protože nejsem zaměstnanec pouze jedné firmy, musím jich stihnout poněkud hodně. Někdy je to příjemná záležitost a někdy naopak...=D Například nesnáším rádoby aktivní večírky v podobě nějakých aktivit, všichni chtěji o vánocích spíš pokecat, napít se dobrého alkoholu a vypnout od povinností.
 Na tuhou zimu, sníh a hory jsem se vybavila sněhulemi z I wanna shoes a jsem z nich nadšená ! Pouze za 699,-kč - Link HERE.

 Staroměstské vánoční náměstí jsem stihla poprvé i za světla, cestou na jednu pracovní schůzku a byla to naprostá krása bez davů těch lidí. Ale když jsem letos už podruhé navštívila Staromák večer, bylo to jako obrovské mraveniště a opravdu to nebylo nic příjemného, spíš naopak !!!

 Snídaně a focení novinek ve Waf Waf, nic zatím neprozradím,a le máte se na co těšit !!! =)

 Celý silvestrovský outfit už jsem pořešila a tentokrát komplet od značky Tally Weijl. Nafotím vám k tomu celý silvestrovský outfit post ! =)

 Opět příjemná ranní snídan'ová schůzka  a další snídaně v Przae vyzkoušena ! Kavárna a vinotéka Le Caveau. 

 Ochutnávka z haulu Forever 21, který jsem pro vás fotila s pomocí make up artistky Angie Sedláčkové . Celý haul bude na blogu ve středu. =)

Neděle zakončena vánoční show Fantasy dance company, kde vedu taneční kurzy pro děti a juniory.

Ode dneška už mám o trochu méně práce a doufám, že už se konečně z vánočního stresu stane pomalu vánoční pohoda, protože se na to opravdu těším !!!

Přeji krásné Vánoce všem ! =)


Vaše...



You May Also Like

1 komentářů

  1. Zbožňujem takéto weekly posty, ja tu, kde bývam nemám čo fotiť aj keď by som rada takéto posty písala, ale aspoň si popozerám na iných blogoch :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY