Week in pictures vol. 75

by - 8:23:00


 Krásné pondělí vam přeji po dlouhé době u Week in pictures, který je dnes opravdu plný fotek !
Minulý týden jsem stihla kadeřníka a taky se nacpala vším možným, ale nezapomněla jsem vam to všechno vyfotit ! =D Taky jsem pro vás začala chystat jeden zajímavý event, ale zatím nechci nic zakřiknout, takže bud'te  ve střehu a vše se včas dozvíte ! P.S. Nemůžu se dočkat ! Poprví v životě oraganizuji svojí vlástní akci, tak snad to dobře dopadne. =)
Taky jsem si pořídila spoustu krásného home decoru a to mi nahodilo myšlenku nafotit a napsat homedecor haul, který bude tento týden online ! Malou ochutnávku už přikládám do dnešního článku.
Taky jsem byla pozvaná na otevíračku jedné svatební agentury, ikdyž mám do svatby ještě opravdu daleko.
Co vám budu ? Do dnešního Week in pictures je materiálu až až... Tak jdem na to !

 Nádherný hrnek a povlak na polštář se stejným motivem od decorina.cz
Zamilovala jsem se hned. =)






 Návštěva nového salónu Lakáše Odstrčila. Má krásné nové studio, opět mi udělal vlasy na jedničku a taky má profi světla na focení, takže jsem opět odcházela s úsměvem od ucha k uchu a těším se na další návštěvu. =)


 ...A protože nedaleko Lukáše nového salónu je Oh Deer Bakery, neodpustila bych si návštěvu a nákup delikátních croblih ! Mńam...

 Zarámovala jsem si ty nejkrásnější plakátky od Love and Story design. Rosegold B a moje znamení, nádherně zpracované ! Jejich výrobky naprosto miluju !

 Bud'te ve střehu z dalšího důvodu, protože ve Waf Waf chystáme nové produkty a tento shake z burákového másla a snickersek je naprostý porno v hubě !


Taky jsou konečně plecháčky v prodeji a to i růžový, ale pouze 100ks limitovaná edice ! Tak rychle kupovat - Link HERE.







 Krásná a mil otevíračka CzechWedding.cz , kde je spousta plánů do budoucna i ve spolupráci se mnou. Tak bud'te opět ve střehu, moc se na všechno těším ! =)



 Brzké vstávání do fitka a pak užitá snídaně ve  FAMAGUSTA s holkama a plánování výletů a dovolené. =)

 Tak to jsem se totálně zamilovala a poprvé tou mýmu klukovi to došlo a udělal mi radost. Momentálně nejoblívenější kousek šatníku, krásnější kabelku sem neměla, je to naprostá láska !
Koupená v Aldo Shoes.

 Sobota s Natálkou Slánskou, s mojí malou vtipnou a oblíbenou blogerkou, se kterou jsme úžasně pokecaly nejen o blogování, ale i o spoustě dalších věcech. Byly jsme v Café B. Braun a domlouvaly věci na plánovaný event !

 Skvělé odpoledne jsme zakončily sladkou tečkou v BUFU Shake house, kde mají skvělé shaky.

 Po dlouhé době párty v centru skoro do rána a ted' dlouho nic ! =D..Ztratila jsem další náušnice.. achjo.. =D


 Skvělá zdravá snídaně a poprvé jáhlová kaše v Café Mondieu, kde jsem si to moc oblíbila. A mimo skvělé jídlo a čokoládičky, jsou tam i sexy čišníci ! Holky, musíte tam zajít ! =D
Jinak cappuccino na první fotce je na dně s mléčnou čokoládou a bylo skvělý !

 Nové nehty a ze světlých tónů jsem šla do úplněho opaku ! Černá a ještě k tomu matná, ale už jsem an ně dostala spoustu pochval a jak už říkám po několikáté, mattovky mi vždy i déle vydrží. =)
Opět jsem byla v Nail Lounge na Zličíně.

V neděli jsme byli na rodinném obědě, protože měla babička narozeniny. Vyzkoušeli jsme na doporučení restauraci - U Kroka a byli jsme naprosto nadšení ! Mají takovou tu českou klasiku, ale naprosto úžasnou, kvalitní, božsky servírovanou a obsluha je nejmilejší na světě. Příště tam jdem znovu ! =)

Já vám přeji krásný týden a tajně se modlím aby bylo už tepleji, protože to počasí co ted' ke konci týdně převládalo bylo šílený a já už mám zimy plný zuby. Už chci vytáhnout letní šatník ! =D

Vaše....



You May Also Like

2 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY