Not Only B&L Fashion bazar - report

by - 8:48:00




Sice to trvalo déle, ale konečně je o tady ! Report z našeho Not Only B&L Fashion bazar !!!
Ve videu se objevuje většina podstatných věcí z celého bazaru a hlavně z něj sálá ta skvělá energie, která tam panovala. Kdo nebyl o hodně přišel, ale nezoufejte, bazar plánujeme opakovat znovu na podzim ! Každopádně vám do dnešního článku postnu ještě nějaké fotky, které stejně jako video fotila úžasná Dáša Kollárová, které musím opět za nás za všechny moc poděkovat !
Bazar se konal úplně poprvé, byla to naše premiéra a na to, že jsme opravu neměly skoro žádné zkušenosti, tak celá akce proběhla bez velkých zádrhelů. Každý si pochvaloval příjemnou atmosféru, dobré jídlo, skvělou výzdobu a hlavně fotostěnu od Moje Párty.
To nejlepší na tom je, že díky této akci jsme přispěli na dobrou věc a tím je nadace KlaPeto. Vy všichni co jste dorazili jste udělali dobrý skutek a moc vám děkujeme !
Podrobnější informace se dozvíte mezi záplavou růžových fotek z akce.

My tři št'astné organizátorky celého bazaru s květinami od FlowerBox, které jste mohli na bazaru také zakoupit. Za námi boží fotostěna s naším logem od Moje Party.




O krásné Welcome drinky se nám postaral Tretters Gallery Spirit Shop.


A eden welcome drink samozřejmě nestačí, takže ještě jste si mohli dát skvělý nealko melounový DoubleDutch tonic a nebo alko s Belvedere vodkou



O vlasy se postarala úžasná Haniča -  Hairstylecz .
O make-up case Angie Sedláčková .

 Mohli jste si zakoupit Tutu skirts od CzechWedding.

 Diáře, notýsky, plakátky a nebo obaly na telefon od nejlepší Love and Story Design !

 Květiny od Flower Box.


 Catering nám udělalo Cafe B Braun, Sweet Company a Elizebet art of goodies ! Jídlo zmizelo během chvilky, jsme rádi, že vám chutnalo ! =)

Celá naše parta blogerek, od kterých jste mohli nakupovat super stylové kousky !
Style of Becca
Me
Love and Story Design
Love Fashion Jana
Ba-Bey
Alena Poláčková
Lucie Šumová

Byly jsme skvělá parta a moc holkám děkujeme za účast !



 Já jsem mimo jiné na bazaru oslavila mé 24 narozeniny a moje skvělá rodina mi tam udělala překvapení ! Bohužel z toho nemám žádné fotky, ale mám vzpomínky a v mých uložených stories najdete záznam. Byl to nejlépe strávený narozeninový den ! Ještě jednou děkuji ! =)



Největší dík samozřejmě patří Café B. Braun, kde se akce konala, Moje Párty, protože akci neskutečně vyšperkovali a taky všem ostatním firmám ( viz. video ), které přispěli do naší obří giveaway, kterou jsme vám mohli udělat radost tak, že nikdo neodcházel s prázdnou !
Samozřejmě moc děkujeme všem ostatním, kteří nám s akcí pomohli nebo ji jakýmkoliv způsobem podpořili !

Díky vám jsme vybrali 12700,- kč pro nadaci KlaPeto, která následně podpořila nemocného Matýska Siváka, který ve dvou měsících onemocněl dodnes nejasným infekčním onemocněním. Matýskovi amputovali ruku i nohu a má narušený sluch i zrak. Naší částkou jsme přispěli na kompenzační pomůcky a rehabilitace.


Doufám, že dalším bazarem podpoříme další dobrou věca opět někomu pomůžeme !


Mějte se krásně !

Vaše...









You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY