Week In Pictures vol.103

by - 9:45:00

 Krásný nový týden ! V první řadě bych vám dnes chtěla poděkovat za dosažení 7000 followers na Instagramu, ikdyž je to pořád málo, i tak bych v počátku nečekala, že se na tohle číslo dostanu a bude vás to se mnou bavit. Dnes pro vás mám opět hromadu fotek, ale tentokrát je více fotek kosmetiky než jídla, třeba ze mě bude ještě beauty blogerka..=D.. Tak pojd'me na to ! =)



 Už třetí týden za sebou Poké Haus, protože to je vážně FoodPorn ! Nejlepší jídlo v Praze co se týče obědu/večeře !




 Byla jsem na Bodywrapu v RedFitness a odnesla si několik dopln'ků stravy. Na prvním zábalu jsem dohromady ztratila 10cm a cítila se skvěle, už se těším příště, ještě dvakrát půjdu. Denně piju BW čaje, mám menší chut' na jídlo a je mi po nich fajn. =)


 3x za minulý týden jsem byla také v BakeShopu, miluju jeho ranní pražskou atmosféru. =)


 V autě jako doma ! Nevěřili byste kolik toho za týden najezdím, bez auta bych nebyla schopná ničeho, už to ke mně nějak to přirostlo. Kamkoliv se jede, tak jsem za volantem a to je vtipný, že jsem v 18ti udělala autoškolu až napotřetí...=D
No a samozřejmě vždy při ruce káva a krém na ruce, který jsem nikdy nepoužívala, ale se změnou počasí mám ted' strašně suché dlaně. Tento od švédské kosmetiky Barnangen je skvělý !

 V Chloé Café se neustále zdokonalují v Cafféé art !


 Stejně jako krém na ruce, mám při sobě neustálé suchý šampón, to už ode mě znáte moc dobře...=D Poslední dobou u mě vede Got2be, který má každý měsíc novou edici. =)
Jo a tento krásný bat'ůžek si můžete půjčit nebo koupit v Luxury Bags.


 Novou žehličku od Rowenty jsem otestovala tak, že jsem si z nalakovaných vlnitých vlasů udělala úplně rovné a to po jednom přejetí žehličky ! Neuvěřitelný. =)


 Už máte vánoční dárky ? No a hlavně je taky potřeba je do něčeho zabalit a napsat věnování, nebo alespon' označit jménem. Ty nejkrásnější jmenovky na vánoční dárky zakoupíte u Love and Story Design !



 V Momoichi si můžete nově dát ty nejskvělejší sladké snídanóvé bowls od holek ze Soul Bowls ! Krásné, poctivé a kvalitní, poprvé jsem zažila u bowl takovou chut', nikdo je takové nemá ! Musíte zkusit a posoudit sami. =)


 Že už jsem měla hodně matných rtěnek a vychvalovala je do nebe, tak jsem nevěděla, že narazím ještě na nějaké lepší neznačkové ! Nikdy jsem nebyla tak moc spokojená s matným dlouhodržícím leskem ! Seženete na Instagramu Adeles Beauty tips a s kódem : barux_rtěnka získáte 20% slevu. =)


 Ikdyž cvičím, tancuji a běhám skoro celý život, hodně namáhám svaly, tak jsem dělala velkou chybu ! Nechodila jsem na kvalitní masáž svalů a to jsem se ted' rozhodla napravit a zašla jsem ke skvělému masérovi do Salonu Oskar ! Samozřejmě, že se to neobešlo bez bolesti, ale ve finále to bylo blaho !





 Království makronek.
Týden zakončen prodejem na Bloges Marketu.
 Na Bloges Market chodim už několik let s radostí naklupovat a letos jsem si tady i zaprodávala a odnesli jste si toho opravdu hodně ! Děkuji, že jste mi pomohli ulevit mé přecpané skříni. Věci, které se neprodali jsme věnovali dětským domovům, takže mě hřeje u srdce, že jsme udělali i dobrý skutek.
Děkuji všem co dorazili, bylo to moc fajn !


Užijte si nadhcázející týden !


Vaše....




You May Also Like

0 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY