Week in pictures vol. 30

by - 14:03:00


Jeden z nejnáročnějších týdnů za poslední dobu je sice za mnou, ale ted´mě do konce školního roku stejně moc odpočinku nečeká a budu toho mít stále hodně. Každopádně tento týden byl opravdu perlička, ale i tak jsem nezapomněla na blog a důkladně fotila ty více příjemné aktivity. =)
Od pondělí až do pátku jsem byla každý den do večera v práci a lítala jsem sem a tam, abych všechno stihla. Jelikož nemám jen jedno zaměstnání, ale hned tři, tak je to občas opravdu náročné. Dopoledne pracuji na recepci, pak se doma jen otočím pro pár věci na taneční lekce a při té desetiminutové příležitosti většinou musím stihnout vyfotit nějakou insta fotku pro firmy, kterým instagram spravuji. Potom mě do večera čekají jen lekce a když končím v 18.00, tak ještě bežím do fitka, protože léto je za dveřmi !!!! =D
No a aby toho nebylo málo, tak jsem ještě vzala práci kostymérky v sobotu a to na taneční fashion show v Palladiu. Takže jsem ještě byla od devíti do devíti na nohou. No a jeden den volna utekl jako voda, ještě s tou časovou změnou to bylo takové hektické, tak už se těším na další víkend, abych si pořádně odpočinula a vydechla z toho neustálého spěchu.


Moje snídaně v tomto týdnu vypadala každý den stejně.
Moje oblíbená ovesná kaše ( pouze natural ).
Zalitá vodou, oslazena javorovým syrupem a dál jen ovoce a semínka. =)

Hned v pondělí jsme s přítelem šli večer do kina na film Masaryk. To by měl vidět každý ! Ale musím být upřímná, občas jsem zaklimbala. =D

Víte, že kávu už piju minimálně, ale tento náročný týden si bez ní nešel představit, takže na dvě kávy jsem zašla, jak jinak než do Iconiq Café !

V Iconiqu měli tento týden i tenhle luxusní čokoládový dort s kousky Milky, kterému opravdu nejde odolat ! Ale v rámci blížícího se léta a plavkové sezóny, jsme se o ten dort podělili ve třech. =D

Nádherná jarní květina pro mojí babičku k narozeninám. Jedině ze Studia Floren , jinam pro kytky nechodím ! =)

Pokud mě sledujete na instagramu a viděli jste moje páteční insta story, tak víte oč tu běží... =D
V pátek jsem seděla v práci a otevřela si menu restaurace, která sídlí hned vedle mé práce. No a v jejich poledním menu byly dukátové buchtičky ! BOŽE ! Ty jsem neměla tak 1636898 let a nikdy jsem je neměla v restauraci. Ale v pátek jsem byla tak odhodlaná do zdravé výživy... No tak to nevyšlo, k obědu jsem si ty buchtičky dala a byly vynikající ! Rosemary Restaurant.

Spoustu hodin jsem v týdnu strávila na tanečním sále. Jelikož jsem ještě musela nahradit nějaké zrušené lekce, kvůli dovolené, kterou jsem měla týden předtím. Tělo už mě občas bolí a naříká a jsem opravdu unavená, ale tento týden bude volněji, tak si odpočinu. =)
Krásný a můj nejoblíbenější taneční sál je v Dobřichovicích v JoJo Gymu.

Sobotní posilnění před dlouhou šichtou v Palladiu. A můj první donut od Mr. Donut. Byl dobrý, ale na DONUTER DONUTS rozhodně nemá ! Tento je takový klasický jako všude jinde ( Tesco..atd ), ale větší.
V Palladiu byla taneční fashion show v podání tanečníku z Jad Dance Company, na které jsem dělala kostymérku společně s mojí blogerskou kámoškou - My Fashion connection. Kytičková výzdoba byla opravdu nádherná a letos se k těm modním trendům vyloženě hodila. =)


Celý den jsem se snažila fotit a dělat takový malý záznam, abych vám o tom všem a vlastně co taková práce kostymérky obnáší napsala více v samostatném postu. Který bude již tento týden na blogu a samozřejmě v něm najdete i velkou outfitovou inspiraci. =)

Druhá obědová posilněná byla o něco zdravější, než ten donut k snídani. =D
Po dlouhé době jsem si dala zase salát v Delmartu, já jinak moc saláty nejím, ale u nich jsou opravdu výborné !

No a večeře ve 21.00.... Tak z toho si příklad neberte. Bubble tea jsem měla asi podruhé v životě, naposledy jsem ho měla asi před čtyřmi lety, kdy tady Bubble tea teprve začínal. Holky ho na přehlídce pily a tak jsem měla potřebu to zase vyzkoušet. No byl opravdu dobrý, ale odpustila jsem si po něm jakékoliv jídlo a je pravda, že jsem po dopití ani hlad neměla. =) =D

Konečně volno ! V neděli bylo opravdu nádherně a já poprvé vytáhla otevřené podpatky. =)

Moje babička slavila narozeniny, tak jsme byli na rodinném obědě, stejně jako vždy ve stejné restauraci, kde to má babička ráda - Pizzeria Vinice.
Aperol Spritz už mi zkrátka přirostl k ruce....=D

Odpoledne jsme si ještě s přítelem vychutnávali hezkého počasí a odstartovali jaro první zmrzlinou v Amorino Gelato . Jedině tam dostanete zmrzlinu ve tvaru růže a ještě třeba s makronkou. Zmrzlina je sice dražší, ale opravdu výborná a kvalitní.... A co je nejdůležitější !!!! Je to nejvíc insta friendly zmrzlina, která je v Praze k sehnání !!!! =D


Doufám, že jste neměli tak uspěchaný a pracovní týden jako já a že jste si ho užili, hlavně tedy to krásné nedělní počasí. =)

Přeji krásný start do nového týdne.

Vaše....





You May Also Like

3 komentářů

  1. Ta zmrzlina vypadá nádherně! :) Nejspíš bych měla jaro také odstartovat první zmrzlinou. :D
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké fotky a Mr. Donut mi neuvěřitelně moc chutnal! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =) Je dobrý, ale podle mě není tak kvalitní jako Donuter, kde je tuhá a čerstvá poleva. =) Ale ještě někdy zkusím třeba jinou příchut =)

      Vymazat

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY