Week in pictures vol. 46

by - 16:15:00



Krásné tropické pondělí !!! =)
Vypadá to, že nás čekají opět tropy a já budu bohužel každý den zavřená v práci, tak doufám, že to vydrží i na víkend, protože se chystám na High Jump. =)
Minulý týden byl bohužel deštivý, ale naštěstí víkend byl mnohem lepší a já si ho užila v přírodě na Šumavě. =)
Co dalšího jsem ještě v týdnu stihla, snědla a dělala se dovíte právě ted´!! =D

Těmto krásným cupcakes jsem v Epiq café odolala, ale musela jsem se s vámi podělit o tuhle fotku, protože vypadají opravdu nádherně. Co dalšího v Epiqu ještě fotím, můžete vidět an jejich instagramu @epiqcafe.
Čemu jsem ale v Epiqu neodolala :

Frappé, které nemá široko daleko konkurenci a poslední dobou na něm opravdu ujíždím...

Ovesná kaše je moje klasika a vždy si ji tu k snídani ráda opakovaně dávám. =)

No a jelikož jsem si v týdnu nějak nestíhala vařit obědy, tak jsem dvakrát měla tuhle obří porci výborných toastů se spoustou zeleniny.

Tuhle krásnou květinu jsem zveřejnila ve feedu mého instagramu, ikdyž nebyla pro mě. Každopádně jsem tu krásu musela zdokumentovat jelikož je čerstvá přímo z květinové farmy - Louky květ .
Takže žádné květinářství, ale přímo farma na květiny, to mi přijde geniální. !! =)



Byla jsem u kadeřníka a jsem s nových vlasů naprosto nadšená. Tomuto tématu jsem věnovala celý dlouhý post na blogu, takže Link na něj HERE. =)


Jako každý týden jsem byla fotit i na instagram Waf Waf a testovala upgrade shaků !! Naprostý instagramový shake skvost bude ve Wafu od zítřka v prodeji !!!!





Ve čtvrtek večer jsme s Lukášem odjeli na prodloužený víkend na Šumavu na naši pohádkovou chalupu na samotě. Fotky vypovídají o všem, takže není potřeba více komentářů. =)

Ale žádný flákání !! Šli jsme i sportovat. =)


Na chalupě jsme si před pár lety udělali nový bazén a ještě, že ho tam máme, když jsou v létě ty vedra ! Dá se tam koupat sice i v potoce, tam si většinou čístíme zuby, ale jinak je to strašná ledárná . Člověk tam dlouho nevydrží a tempíčko si tam rozhodně neudělá.. =D Takže děkuji za bazén !! 


Naše chalupa je osamělá v lesích a loukách a opravdu tam není ani voda, ani elektřina. Pouze studánka, potok, pec...
Takže jsem se v pátek vydala do města, abych vás neošidila o páteční post na blogu. Sedla jsem ráno na snídaní do kavárny La moure v Sušici. Na kavárnu jsem nedohledala FB ani Instagram, v takových menších městech tyhle sociální sítě ani nejsou třeba. Popravdě si ale myslím, že vás tahle waflová snídaně opravdu neláká.. =D Snědla jsem ji, ale vychvalovat ji opravdu nebudu ani po vizuelní stránce se to teda nedá.. =D
Každopádně vidíte, jak na vás myslím i na dovolené a nechci vás o post ošidit. =)



Božské dezerty z pekárny Rendl ! Pokud někdy navštívíte Sušici, tak musíte k Rendlům !!! Nejlepší pečivo, dortíky i koláče. To bych prosadila i v Praze ! =D

Nejdůležitějším důvodem naší výpravy na Šumavu byly babičky kulatiny !! Oslavu jsme měli v jednom Šumavském hotelu, ale pak jsme pokračovali k nám na chalupu, kde jsme krom zlaté 80ky připravili pro babičku krásnou výzdobu a slané i sladké občerstvení. Po tomhle prodlouženém víkendu mám ták 3 kg navíc, takže tento týden se budu snažit jedině zdravě ! =D ( Jsem na sebe teda zvědavá )...

Německo je od Šumavy jako by kamenem dohodil a tak jsme si udělali výlet i tam, a to speciálně k k Velkému Javorskému jezeru Arber see .
Sice se nám během dne přihodilo pár nepříjemnosti, například nám němečtí policajti šacovali celé auto, jestli nepřevážíme drogy, což nebylo dvakrát příjemné =D..Ale ve finále to byl opět krásný romantický výlet. Krom jezera jsme ještě navštívili lázen´ské městečko Bodenmais , kde jsme se prošli a dali velký vyčerpávající burger oběd.




O kaiserschmare ( kynutá trhaná palačinky s rozinkami, většinou s jablečným dipem) jsem vám už kdysi psala, když jsem byla na zimní dovolené. To je prostě v Německu nebo Rakousku povinnost ! =)
Nad dietami v tuhle chvíli nesmíte přemýšlet ! =D






Burger v Bodenmajs, který nešel dojíst a oranžové hranolky ( nemám ponětí z čeho byly ) neměly chybu.

Minulý týden teda taky nebyl vůbec špatný. =)
Doufám, že jste si taky užili slunečný víkend někde u vody nebo v přirodě !
Pokud jste ve vedrech tohoto týdne v práci stejně jako já, tak přeji pevné nervy a soucítím s vámi. =)

S kým se jináč tento víkend uvidím na High Jumpu ? =)

Mějte se fááájn ! =)

Vaše...


You May Also Like

2 komentářů

  1. Super fotky, užívaj si tie tropické dni! A určite to vydrží aj na víkend :) Inak skvelá farba vlasov :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY