Week in pictures vol. 54

by - 10:04:00



Krásné pondělní podzimní ráno. =) Doufám, že se vám dnes stávalo dobře a odstartovali jste nový týden na jedničku. Už je zase déle tma, tak to vstávání bude opět těžší, ale to zvládneme. Já se těším na zimní večery s čajem, teplou dekou a dobrým filmem, na všem si člověk musí najít to hezké. =)
Každopádně minulý týden byly i dny, kdy to bylo opět jen na triko a tak jsem si užívala poslední záchvěvy takového babího léta. =)

Po dlouhé době jsem měla čas si v Epiq Café i posedět a né si jen odnést rychle jídlo nebo kávu do práce. =)
Ale tuhle snídan´ovou výbornou smoothie bowl jsem si do práce nesla. =)

Nový Shellac a tentokrát dost nenápadný a přirozený a opět z Nail Lounge na Zličíně.

Byla jsem opět u Lukáše v kadeřnictví, kde jsem rovnou nafotila nové dárkové balíčky Davines do soutěže, která proběhne na mém instagramu co nevidět.



S nové vlasy jsou opět naprosto dokonalé já musím Lukáše zase vynachválit jak nejvíc to jen jde. =)
Stále nabírá klientelu, tak se neváhejte mu ozvat.


Byla jsem fotit nádhernou dekoraci a květiny opět ve Studiu Floren a tento skvost si přeci nemohu nechat jen pro sebe.

Po dlouhé době jeden rychlooběd v Delmartu. ( Snažila jsem se tento týden zdravě no.. =D )


Poprvé v životě na Body Wraps. Jestli neznáte Body Wraps, je to procedura, kdy vám tělo zabalí do mokrých pásů ( vypadáte pak jako mumie =D ). Wrapy jsou namáčené ve speciální tekutině, před celou procedurou ještě vypijete detoxikační čaj. Pak si přes obalené tělo ještě obléknete tento krásný obleček a cvičíte 20 minut na cardio stroji. Vyteklo ze mě spoustu vody !!! Po cvičení se ještě 20 minut relaxuje a pak podstoupíte bolestivější masáž nohou proti celulitidě. Už po první proceduře jsou znatelné úbytky cm v problémových partii. Každopádně je dobré tuto proceduru opakovat minimálně 3x po sobě v rozmezí 4 dnů, aby byl znatelný výsledek. Cena procedury je 1500,- a dalšími návštěvy se cena postupně snižuje. V ceně dostanete ještě detoxikační čaj, který se pije 3x denně. Musím říct, že druhý den po proceduře jsem se cítila opravdu dobře, jelikož se z těla vyplaví škodlivé látky. Cena ale není úplně nejnižší a tak váhám, zda proceduře podstoupit znovu. Kdybych nežrala sladkosti, tak bych tam chodit nemusela že ?! =D

Jedno dopoledne jsem byla fotit novinky ve Waf Waf a tak jsem to spojila i se snídaní a ochutnala jejich nové burákové máslo a byla to pravdu slast !



Po dlouhatánské době jsem se sešla se dvěma spolužačkami ještě ze základky a poprvé poseděla v Coffe Corner, kde jsme si daly oběd a kávu. Další krásné místo, kde chci zkusit i snídani a mají tady taky Nemléko, které v cappuccinu přímo zbožńuji. =)

V sobotu ráno jsem se vydala na výlet za kamarákou do Českých Budějovic. =)
Tahle dobrota z Brioche Dorée, které je na Hlavním nádraží, je vážně neodolatelná, to musíte zkusit !









Zámek Hluboká je od Českých Budějovic opravdu co by kamenem dohodil a tak plán na slunečný den byl jasný. Hluboká je jeden z nejkrásnějších zámků, co jsem kdy viděla. Navíc počasí vyšlo naprosto dokonale a bylo na triko. Krásné nekonečné zahrady a výhledy, že jsme si konečně stihly vše říct a bylo nám božsky. 


Káva na náměstí v Českých Budějovicích jako odměna po uchození se kolem nádherného zámku. =)

Večer jsme si udělaly obložený stůl. vypily obrovskou lahev šampusu a měly tak troch pyžamovou párty. To je přesně to, co v posledních dnech nejvíc potřebuji. =)


V neděli byl Bloges ART Market v Art Food Zóně v Troji. O této události a co všechno jsem si tam koupila bude celý post tento týden na blogu. =)


Na Bloges Marketu jsem se setkala s autorkou nových českých diářů - Love and Story Diáře. Když jsem viděla diář Fashionista, hned jsem věděla, že je přímo jak pro mě dělaný a včera jsem si ho už musela koupit. Každopádně jsem pro mé čtenáře získala kupóny na slevu o které bude tento týden na mém instagramu soutěž a přemýšlím, že i přímo pro tyto diáře napíšu samostatný post, protože myslím, že si to opravdu zaslouží, já jsem z nich nadšená !!!


Přeji vám nový úspěšný týden, který nám vlastně přinese den volna navíc, tak si užijte sváteční den a udělejte si hezký den. =)


Vaše....




You May Also Like

5 komentářů

  1. Moc krásný fotky :) chci se zeptat, na kolik asi tak vyjde návštěva u tohohle kadeřníka, když bych chtěla barvení a ostříhat konečky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za kladný komentář. =) Ceny se pohybují kolem 2000,-, ale nejlepší je Lukasovi napsat a nebo si dát sobní schůzku a on ti přesně řekne co a jak dopředu. =)

      Vymazat
  2. Skvělé fotky! :) Vlásky jsou krásné.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY