Week in pictures vol. 56

by - 8:13:00

Krásné další podzimní pondělí a krásný start do nového týdne !
Posledních pár týdnů mám opravdu pocit částečně splněného snu a další posun v pracovním životě. Konečně jsem nějakým způsobem pánem svého času a každý den si práci plánuji jinak a tak to většinou spojím s něčím příjemným. Nespěchám večer po práci ještě do fitka a celkově jem uvolněnější a vlastně nevím, jestli z toho mám mít dobrý a nebo špatný pocit, že mám víc času na sebe a konečně na kamarády. Ná druhou stranu, když si můžete pracovat z domova nebo z kavárny, najednou utratíte mnohem víc peněz. Musím si v tom udělat jasný pořádek a nějaký řád, abych za chvilku nebyla za kafíčka, snídaně a obědy na mizině.. =D


 Jedním z mých pracovních míst minulý týden byl Starbucks, kde jsem si po dlouhé době dala Capuccino a ne moje oblíbené Frapuccino. Nevím jak vám, ale mě ve Starbucksu všechny teplé nápoje nějak extra nejedou, takže do Starbucksu budu chodit spíš v letním období, kdy se člověk raději schladí nějakým ledovým nápojem....Jako pracovní místo je ale Starbucks moc fajn. =)


 V minulém Week in pictures jest zapomněla zmínit, že jsem navštívila bistro Cobra. Byla jsem tam na snídani s kamarádkou a byly jsme naprosto nadšené a je to rozhodně místo, na kterém jsem nebyla naposledy. Takže pokud milujete snídaně stejně jako já, tohle místo určitě nesmíte minout.

 Na novém Shellacu jsem byla opět v Nail lounge na Zličině, která je tu čerstvě a už taky začíná být narvaná a já jsem vždy spokojená. Cena shellacu je 450,-kč. Tentokrát jsem uvažovala nad nějakou vínovou teplejší barvou an podzim, ale ve finále zase vyhrála světla růžová...

 Krom snídaní tentokrát padla i výborná mexická večeře v Barabizně na Zbraslavi. Pokud máte rádi mexickou kuchyni a neznáte tohle místo, neváhejte ani minutu. Vždy je ale potřeba rezervace !

 John Reed Fitness mi daroval roční členství a tak jsem byla v tomto týdnu třikrát cvičit. Už jste ho také navštívili ? Všechny stroje, které existují, cool prostředí, různorodé cvičení s interaktivními lektory atd... Musite to minimálně alespon' jednou zkusit.

 Do milovaného Studia floren opět dorazulo spoustu krásného podzimního zboží, které jsem byla nafotit na jejich instagram.

 Na zdravém obědě v DELMARTU. Bohužel mi tam poslední dobou chutná čím dál tím méně...


 Úplně poprvé jsem byla i ve Sweet and Pepper Days, kde jsme si s kamarádkou daly oběd, který jsme zakončily sladkou tečkou nakonec. Vše bylo moc výborné, ale na to, že bistro bylo poloprázdné, tak jsme na všechno hrozně dlouho čekaly.


Naprosto nečekané setkání a sedánek v sobotu v Coloseu. S kamarádkou a kamarádem jsme měli na sobotu domluvenou pracovní schůzku ( o co se jedná, zatím nemohu prozrazovat). Čistě náhodou jsme v pizzeriii potkaly další dvě kamarádky a třetí za náma ještě přijela. Nakonec jsme vypili několik sklenic Aperolu a vína a z pracovní schůzky vznikl docela fajn večírek.. =D Nebojte, ta těhotná krásná slečna s námi do klubu nepokračovala... =D 

 Opět jsem navštívila Waf Waf, opět pracovně a pět jsem neodolala... No co už...


Neděle byla deštivá a unavená a nic se mi nechtělo. Aspon' jsme se stavili na obědě v Pizzerii v obchodním centru Flóra, kde mi za ty ceny úpřimně až tolik nechutnalo...


V minulé týdnu jsem byla i nakupovat a tak vám pomalu opět chystám podzimní haul. =)

Mějte krásné pondělí. 

Vaše...





You May Also Like

2 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY