Another pinky winter look

by - 8:42:00

Je tu opět střed pracovního týdne a taky další PINK outfitová ochutnávka... Nějak se snažím aby ten svět byl růžový, když mám tak často růžové outfity....=D A o růžové rtěnce ani nemluví, jinou poslední dobu skoro ani nenosím... Z nového objektivu jsem nadšená, ale je těžší každému vysvětli, jak s ním pracovat a tak stále bojuji s tím, že všechny fotky nejsou správně zaostřené. I tak se dnešní fotky od Blondie o travels celkem povely. 
K dnešnímu outfitu není třeba se více rozepisovat, je to taková moje klasika. Oblíbený svetr se zvoncovými rukávy na zavázání, oblíbené boty a kabelka s perličkovými detaily, černé super slim kalhoty z Tally Weijl, doplněno růžovým křivákem, čepicí a úsměvem ! 
Opět jsem chtěla aby vynikly zajímavé rukávy a tak jsem je vytáhla z rukávů... Ani nevíte, jak těmito detaily oživíte outfit !!! Stejně tak, jako když máte pod svetrem nebo mikinou košili. Vyhrn'te lehce vrchní rukávy a spodní naopak vytáhněte a nebo přehněte přes ty vrchní, at' vynikne i spodní vrstva outfitu a cekový look tak i skvěle oživíte. =)













Čepice - Reserved - 199-kč.
Perličkové náušnice - PRIMARK - 2 Eura.
Křivák - Bershka - 1299,-kč Link HERE.
Svetr - Sinsay - 549,-kč - Nyní ve slevě za 199,-kč - Link HERE.
Kabelka - Sinsay - 299,-kč.
Kalhoty - Tally Weijl - 799,-kč.
Boty - Stradivarius - 1199,-kč.

Krásný den všem !

Vaše.....





You May Also Like

1 komentářů

  1. Bundička je vážně krásná a líbí se mi čepka :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY