Week in pictures vol. 76

by - 8:58:00


 Krásné pondělí !!! =)
Z minulého pracovního týdne jsem byla šíleně unavená. Podle mých instastories se to asi nezdá, ale ze schůzek letím domů vždy něco rychle vyfotit a sníst...Pak vždy běžím odučit taneční lekce a večer mě občas čeká ještě nějaká akce, nebo pracovní focení a když jsem doma, tak večer píšu články nebo upravuji fotky.... Sice to vypadá, že stále posedávám na kávičkách, nebo někde nakupuju, ale bud'te v klidu, opravdu to tak není, naopak jsem spíš často v dost velkém časovém presu, abych vše stihla. Ale to, že jsem na volné noze a pracovní schůzky si mohu plánovat v příjemných kavárnách je jedna velká výhoda a proto vám vždy udělám spoustu kávičkových instastories. =)
Lítala jsem tedy ze schůzky na schůzku, ale stihla jsem i dentální hygienu, v sobotu kosmetiku, taky jsem si vybrala a nafotila nový Tally Weijl outfit. Mimo jiné jsem pro vás zařídila a naplánovala spoustu instagramových soutěží a tvořím pro vás velký event, o kterém vám prozradím více do konce tohoto týdne, ale zatím je vše pod pokličkou. =)

 Opět jedna inspirativní krásna ze Studia Floren, tohle květinářství a homedecor nemá konkurenci !



Skvělá snídaně s Luci Šumovou v Café B. Braun, o kterou budete tento týden taky moct na instagramu soutěžit. Tak bud'te ve střehu !







Dentální hygiena v Sanusdens ordinaci v Černošicích, kde jsme také připravily otisky na Pure Whitening. Budu si bělit zuby touhle vyhlášenou metodou a budu vám vše monitorovat a pak bych pro vás případně napsala velký článek s poznatky a výsledkem. Jinak Sanusdens ordinace v Černošicích je opravdu krásná a celá dentální hygiena byla naprosto bezbolestná a ještě jsme se s hygienistkou nasmály. Už ted' mohu jen doporučit !


 V Černošicích je nová kavárna ! Café Černý dorty, kde jsem zatím zkusila jsem polívku, ale nabídka mě velmi zaujala a chystám se tam na snídańové lívanečky !



V Tally Weijl jsem byla vybírat březnový outfit a odnesla jsem si ještě dva skvělé štětce na make up ! Jsou super příjemné. Outfit bude tento pátek online na blogu a zatím na něj mám jen skvělé ohlasy a už jsem spoustu známých nalákala na nákupy do Tally, tak snad se vám bude outfit taky líbit. =)


Byla jsem pozvána do italské kavárny Silesia a pozvání jsem samozřejmě neodmítla, protože italské podniky, jídlo a prostě celou Itálii zbožńuji ! Abych udělala malou italskou radost i vám, tak  jsem zařídila poukázku právě do Café Silesia, o kterou bude probíhat soutěž u mě na instagramu. =)
Ochutnala jsem tady čerstvou domácí právě upečenou sladkou pizzu s čokoládou, jahodama a banány.... Bylo to vynikající, pak jsem dostala ochutnat i klasickou slanou a taky neměla chybu ! Káva je tu výborná a dokonce tady mají tak šikovného baristu, který dokáže na kávu nakreslit snad úplně cokoliv !




 Jako každý týden jsem byla opět 3x cvičit v John Reed Fitness s mým fitness part'ákem Terkou.=D A po fitku kávičku.....Samozřejmě !

 S Luckou Šumovou jsme taky skočily na vlasovou přehlídku značky Pulpriot do Mecca klubu. Bohužel jsem byla tak okouzlená ze všech těch šílených vlasocých barev, že mám pouze tuhle fotku jejich alko nápoje v plechovce.. =D

 Odjížděli jste někdy takhle krásné bez červených fleků z kosmetiky ? Je to možné, v úžasném kosmetickém studiu Hanky Juraškové ! Boží dvouhodinová kosmetická procedůra s výrobky značky Clarins.


Malá ochutnávka Tally Weijl outfitu. =)

Sobotní oběd v T.G.I. Fridays.



 Po obědě v T.G.I. jsme se šli ještě dodělat sldakým na smíchovský Food festival ! Nejkrásnější květinová limonáda byla od barmanů z Nebe Praha a dokonalé churros zatím hledají prostor na prodej...Takže zatím je hledejte pouze na food festivalech a jsou opravdu výborné !!!

Nedělní ráno jsme si taky udělali moc hezké ! Po hodně dlouhé době jsem doma dělala palačinky a nepřipálila jsem ani jednu !!!! Sweet master chief Baruxx! =D

 Neděle konečně slunečno ! Čas na dokonalou Tretters chips svačinku v parku. =) Chtěli by jste soutěž i o Tretters chips ?
V neděli jsem byla rychle kupovat ještě dárečky, protože jsem nečekaně šla na dětskou oslavu do Erhartovi cukrárny. =) Ty malé děti jsou stejné jako já, taky jim největší radost udělá obří balónek nafouknutý heliem, takže můj dárek měl opět největší úspěch.. =D A já si opět jak jinak osladila život dortem a makronkou ! Už sakra musím to sladké omezit !


Tak přeji další sladký jarní týden, snad už bude jen slunce a teploty budou růst !
Bud'te ve střehu na instagramové soutěže a taky očekávejte, že vám prozradím víc o tajném eventu, který pro vás chystám ! =)

Vaše....



You May Also Like

1 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY