Week in pictures vol. 82

by - 8:41:00


 Konečně božský jarní měsíc Květen je tu ! Grilování, dlouhé posedávání venku jen v krat'asech a spoustu letních fresh drinků po celý den ! Já tohle období miluju a navíc jsem se v tomto měsíci i narodila, tak ještě abych ho neměla ráda ! Doufám, že si teplé dny užíváte stejně jako já.
Minulý týden jsem byla k nezastavení a skoro každý den ještě ležela v posteli se spoustou práce, ale pak jsem se odměnila nádherným víkendem v překrásných Benátkách, hlava i mysl si odpočinula... Je tu pondělí a já jedu v plné síle opět dál !



 V pondělí jsme pro vás s LoveFashionJana odstartovali jarní soutěž o piknikový košík DoubleDutch drinků. Do dnešního večera máte stále čas se zapojit ! Tak to zkuste, třeba budete mít štěstí ! =)



 Taky jste v pondělí pálili čarodějnice ? My samozřejmě jako každý rok u nás na vesnici a spojili jsme to s piknikem, protože bylo nádherně ! =)



V úterý bylo volno a tak jsem ho využila k tomu, abych nafotila a natočila jarní haul. Už jsem vás na instagramu připravovala na to, že chystám youtube video a bude to tedy haul, protože je máte vy i já nejraději. Tady je malá ochutnávka pár nových kousků, které jsem si ted' na jaře pořídila, brzy to budete mít komplet i ve videu ! =)


 Začala jsem používat skvělé nové micelární odličovací produkty od Nivei a zatím jsem moc spokojená. =)
 Po delší prodlevě jsem si také zopákla skvělou snídani v Mondieu Prague a tentokrát premiérově lívance. Říkala jsem si, jak to bude málá porce,  ale nakonec to bylo spíš první jídlo, které jsem v Mondieu nedokázala sníst celé, protože to prostě nešlo. Ale opět - Byly vynikající ! =)




 Úžasná VIP prohlídka v prodejně Lush na Novém Smíchově, kde jsme vyzkoušely a poznaly spoustu skvělých produktů.
Nakonec jsem si odnesla nádherný rozjasn'ovač, hloubkový čistič na obličej a taky sérum na a špatně se hojící pupínky. Na instagramu my už 3 slečny psali, že jim sérum absolutně nezabíralo, tak já ho už stihla vyzkoušet a naopak zabralo naprosto skvěle. Podle me záleží asi na typu pleti, stačí se zeptat na prodejně, kde vám vždy vše doporučí. =)


 Mezi schůzkami jsem si skočila na výbornou ledovou kávu do Café Černý dorty.


 Na 1. Máj jsme ještě s With Love Karol skočily na výbornou Puro Gelato zmrzlinu a poseděly na Náplavce, jak já tyhle krásné teplé večery zbožn'uju !


 Dorazil mi krásný balíček plný kvalitní kosmetiky od Eshopu Essentino. Například tato rtěnka se zlatinkami a květinou uvnitř se zbarví každé slečně jinak, podle PH. =)

 Poprvé v životě něco slaného ve Starbucks a musím říct, bylo to vážně moc dobrý ! =)



 Když jde člověk pracovně fotit do Amorino, nemůžete si nedat jejich skvělou mega instafriedly zmrzku !!
A mimochodem znáte Karma Colu a Gingerelu ?

 Zasloužená a překrásná sobota na nejromantičtějším místě, v Benátkách, do kterých jsem se totálně zamilovala ! Bylo nám tam s holkama nádherně a já vám o Benátkách určitě napíšu celý velký článek, fotek na to mám víc než dost ! =D





Už je vás na instagramu přes 5000 !!! Já vám za to neskutečně děkuji a doufám, že stále budeme společně růst a bude vás to se mnou a mě naopak s váma stále bavit ! Děkuji !


Mějte krásný týden !

Vaše...


You May Also Like

2 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY