Week in pictures vol. 83

by - 8:42:00

 To snad ani neni možný, že je stále tak krásně ! At' to prosím vydrží celé léto a občas sprchne jen v noci na dobrý spaní..=D Ještě štěstí, že je tak krásně, jinak by mě pracovní povinnosti a plná hlava myšlenek co dřív uplně položily...Poslední tři týdny jsem si vždy říkala, další týden to bude klidnější a spíš se to naopak vždy víc a víc stupńovalo...Nejhorší je, že čas na sraz s kamarádkou a nebo naopak na blogerský randíčko hledám stejně jako čas na schůzku, ikdyž je to fajn, stejně mi v hlavě stále běží neustále pracovní povinnosti....Každý den i o víkendu pracuji, ikdyž mi to zabere třeba jen chvilku z celého dne, nikdy nemám hlavu od práce úplně čistou... Na jednu stranu si říkám, že bych chtěla někdy vše úplně vypustit a být celý den jen doma bez telefonu, počítače a nic neřešit, no a naopak když jsem byla ted' v neděli dopoledne doma, tak už jsem přemýšlela co vymyslet, abych doma nebyla.. =D Tak já poslední dobou asi vlastně ani nevím co přesně chci... Každopádně když si vše shrnu a podtrhnu, ikdyž má moje práce vlastně nějaké nevýhody, stejně si žiju svůj sen, jsem pánem svého času a jsem mladá, takže to prostě zvládnu, ikdyž se mi toho čas od času nahrne víc !!!  Chodit do práce na přesný počet hodin a pak jít s prázdnou hlavou domů má taky výhody a nevýhody, ale pro takovou práci jsem se nenarodila, to budu dělat maximálně na stará kolena ! Vtipné je, že většinou když toho člověk má úplně nejvíc a neví co dřív, tak si do toho všeho vymyslí ještě další aktivitu jako já a tím je B&L Not only fashion bazar , který už se koná tuto neděli a s tím je spjatých taky spoustu aktivit za pslední týdny, tak doufám, že se akce podaří a dorazí vás co nejvíc ! Největším štěstím je, že jsem na bazar oslovila k organizaci tak skvělé holky Lucii Šumovou a Lucku - Love and story design, které zařídily neskutčně spoustu věcí a dá se na ně na 100% spolehnout.  Každopádně z celého mého dnešního proslovu jsem vám ale zkrátka chtěla sdělit to, že mě nejvíce nabíjí to počasí a letní nálada jinak bych tak produktivní určitě nebyla....
Co příjemného jsem mezi pracovními povinostmi minulý týden stihla ? =) Právě ted' :


 Přišel mi obří a krásný balíček od Zendium plný ústní hygieny ! Produkty už používám a jsem spokojená ! =)


 Opět jsem byla u Lukáše Odstrčila na vlasech a opět jsem odcházela víc než spokojená ! Zase jsem o něco světlejší a patinovější ! =)

 Na jedné z posledních schůzek v Cafe B. Braun ohledně B&L Not only fashion bazar . Schůzku jsem spojila s vynikajícím zdravým obědem =)




Konečně jsem vám ukázala novou kolekci hodinek Daniel Welington ! Od té doby co mi přišy jsem je nesundala a barevné pásky střídám podle outfitů.
S kódem baruxx si můžete na stránkách Daniel Welington nakoupit s 15ti% slevou ! =)



 V Cacao Prague jsem strávila jedno hezké pracovní odpoledne, které jsem si zlepšila skvělým obědem, ledovou kávou s Nemlékem a ještě zmrzlinou, kterou jsem měla v Cacau poprvé a je moc dobrá ! =)

 Byla jsem fotit s Olgu Lounovou jarní náplavkové fotky.

 Ve skvělém Sólistovi mezi pracovními schůzkami. Káva tady na jedničku ! Doporučuji.

 Vyzvedávala jsem vám dary na  B&L Not only fashion bazar v Milano Moda.

 Poprvé letos ve Žlutých lázních, ale popravdě tohle místo moc nemusím. Je to tam hlava na hlavě a ve Vltavě koupačka opravdu ani náhodou ! Svým klukům by bylo nejlepší zavázat oči, když tam je každá druhá holka nahoře bez ! =D Ale odpolední malý melounový piknik byl fajn.


 Sobotu jsme s With Love Karol nastartovaly sportovně v John Reed Fitness a konečně mám odtud použitelné fotky.. =D




 Po sportovním začátku dne jsme se šly odměnit do Herbivore shopu na nejlepší Acay Bowl v Praze ! No a taky jsme hned dopoledne byly od moc milých pánů pozvané na víno a to se o víkendu po takové ranní makačce neodmítá... =D

 V neděli konečně proběhla premiérová koupačka v bazénu ! Léto je letos opravdu rychlé, na to, jak to na konci zimy nevypadalo ! Jo a znáte Karma colu ?

 Odpoledne s babičou a dědou na břehu Vltavy opět s Aperolem v ruce....




 No a pak jsme si ještě s Lukym pujčili motorový člun a projeli se po Vltavě ! Sice je to o něco dražší, ale rozhodně lepší než šlapadlo, na které se stojí neskutečné fronty !

Neděle zakončená večeří s holkama v Palatinu na Pankráci.

Krásný start do nového týdne !!


Vaše....




You May Also Like

1 komentářů

OBLÍBENÉ PŘÍSPĚVKY